Panairi i xhamit në Teheran, 26-29 qershor 2022

  Në Teheran në datat 26-29 qershor 2022 organizohet panairi i xhamit dhe produkteve të tij. Çmimet e lira të produkteve të xhamit e bëjnë këtë panair më atraktiv dhe tërheqës edhe për biznesmenët shqiptarë. Ambasada e R. I. të Iranit i krijon lehtësirat e nevojshme biznesmenëve shqiptarë që shprehin dëshirë për të marrë pjesë…

Panairi AGRO-MASHOV datë 5-6 Shtator 2022 në Izrael

Në datat 5-6 shtator 2022 do të zhvillohet në Tel Aviv, Izrael, Panairi Agro-Mashov, një nga panairet më të rëndësishëm të Agro&Cleantech në Izrael, ku pritet të marrin pjesë shumë personalitete vendimmarrëse nga sektori publik dhe privat. Bashkëlidhur, broshura përkatëse. Pjesëmarrja e Shqipërisë në këtë panair dhe krijimi i një pavijoni kombëtar do të ishte…

30 Shtator-8 Tetor, panairi virtual i Ushqimit organizuar nga qeveria e Perusë

  Nga 30 Shtatori deri më 8 Tetor, Qeveria e Perusë organizon edicionin virtual të Panairit EXPOALIMENTARIA, Panairi më i rëndësishëm virtual i Ushqimit në Amerikën Latine. Bashkangjitur  dokumenti për regjistrimin në panair dhe linku me videon promovuese:  https://youtu.be/KG2TABCRG3o         Expoalimentaria 2021 – Manual de Registro Comprador ingles

Ftesë për pjesëmarrje në INFTEXPO 2021, Ekspozita Ndërkombëtare e Ushqimit dhe Teknologjisë

Në datat 1-4 korrik 2021 në Ammam, Jordani zhvillohet INFTEXPO 2021, Ekspozita e Parë Ndërkombëtare e Ushqimit dhe Teknologjisë. Ky aktivitet, i pari i këtij lloji në Jordani, me pjesëmarrje ndërkombëtare dhe mbulim gjithëpërfshirës mediatik, do ti dedikohet ushqimit, pijeve, paketimit dhe makinerive të industrisë ushqimore.   Qëllimi i INFTEXPO është të bashkojë tregtarët, importuesit…