Masa lehtësuese për sipërmarrjet, pasi do ketë pasoja”, Nikolin Jaka: Kërkojmë ndërprerje të interesave dhe kredive bankare

Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane kerkon:1.Të menaxhohet paniku.2.T’i jepen hapësira sipërmarrjeve që të përmbushë detyrimet e saj.3.Qeveria duhet të hartojë planin e masave lehtësuese për sipërmarrjen private.  Kreu i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Nikolin Jaka deklaroi se sipërmarrja ka hartuar një listë me kërkesa parashtruar qeverisë, në një kohë kur në vend është…

Panairi Work & Study 2021

A jeni gati per edicionin e 12 te panairit “Work&Study ” !? Nje studim i mire garanton nje punesim te mire. Ju mirepresim ne: 19maj ne vlore 21maj ne shkoder 23 maj ne korce 28maj elbasan 29maj -01 Qershor ne Tirane Nxitoni te perfitoni zbritje ne ofertat e studimit duke plotesuar formularin e meposhtem: https://forms.gle/zbDod7EVCwUEZ4BYA

See the next

  Imagjinoni sikur e dini tani që tani se çfarë do të dëshirojnë ose blejnë njerëzit për dhjetë vjet. Kjo është ajo që bën “trendwatching”. Çfarë do të hamë dhe ku? Cila do të jetë kërkesa në turizëm dhe mikpritje? Në cilin stil do të lëvizë moda? Si do të jetë dyqani i së ardhmes?…

Takimi i radhës për realizimin e marrëveshjeve të biznesit mes kompanive të projektit të Innotourclust

Qëllimi kryesor i takimit është prezantimi i kërkimit të mundësive për kompanitë Innotourclust dhe produktet inovative të turizmit që mund të shfrytëzohen për të ngritur tregjet ndërkombëtare. Ftesa është e vlefshme, për të gjitha kompanitë  që i janë bashkuar projektit Innouturclust dhe  atyre qe do vijojnë te përfshihen. Takimi do të organizohet me Isnart (Instituti…

Turkey, Kosovo and Albania Virtual Mission 2021, May 5th

  Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në cilësinë e bashkë organizatorit, ju fton të bëheni pjesë e eventit “Turkey, Kosovo and Albania Virtual Mission 2021”. Nëpërmjet këtij emaili do të donim të përcillnim ftesën për pjesëmarrje në : “Turkey, Kosovo and Albania Virtual Mission 2021” datë 5 Maj, 2021. Ky aktivitet ka për qëllim…

Crros-Regional B2B & Matchmaking Event

Crros-Regional B2B & Matchmaking Event 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐚/ 22-23 𝐀𝐩𝐫𝐢𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐏𝐡𝐲𝐬𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐄𝐯𝐞𝐧𝐭 Dhoma e Tregtise dhe Industrisë Tiranë) në cilësinë e bashkëorganizatorit, ju fton të bëheni pjesë e eventit 𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐚𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝟒𝐈𝐂𝐓𝐈𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐲, datë 22-23 Prill, Prishtinë. Ky event synon të mbledh bashkë sipërmarrje të sektorit ICT nga vendet e Ballkanit Perëndimor si Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Serbia duke ofruar…

“Inovacioni në sipërmarrje si një sfidë për rritjen e konkurrencës dhe promotor i rritjes ekonomike në kontekstin e ekonomisë digjitale”, pyetësor për biznesin

I nderuar sipërmarrës, anëtar i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë Këshilli i Investimeve në mbledhjen e tij të radhës do të diskutojë dhe prioritizojë rekomandime në lidhje me “Inovacionin në sipërmarrje si një sfidë për rritjen e konkurrencës dhe promotor i rritjes ekonomike në kontekstin e ekonomisë digjitale”. Në diskutim do të trajtohen çështje që…

Kompanitë shqiptare ftohen të bëhen pjesë e garës ballkanike për bizneset. Afati i aplikimit deri më 20 shkurt 2021

Dhoma Bullgare e Tregtisë dhe Industrisë në bashkëpunim me kompaninë Vip Communication, organizatore e Balkan Business Awards 2021, fton të gjitha sipërmarrjet shqiptare për të konkurruar në garën ballkanike për bizneset.   Aktiviteti synon të rrisë bashkëpunimin mes sipërmarrjeve të vendeve të Ballkanit dhe të mundësojë vendosjen e sa më shumë kontakteve mes kompanive pjesëmarrëse.…

Ftesë për pjesëmarrje në INFTEXPO 2021, Ekspozita Ndërkombëtare e Ushqimit dhe Teknologjisë

Në datat 1-4 korrik 2021 në Ammam, Jordani zhvillohet INFTEXPO 2021, Ekspozita e Parë Ndërkombëtare e Ushqimit dhe Teknologjisë. Ky aktivitet, i pari i këtij lloji në Jordani, me pjesëmarrje ndërkombëtare dhe mbulim gjithëpërfshirës mediatik, do ti dedikohet ushqimit, pijeve, paketimit dhe makinerive të industrisë ushqimore.   Qëllimi i INFTEXPO është të bashkojë tregtarët, importuesit…

Edicionin e 16-të të Samitit Digjital të ONZ-IGF (Internet Governance Forum) 2021, me temë “Internet United”, në datat 6-10 dhjetor

Më datat 6-10 dhjetor 2021, Polonia do të organizojë në Katovicë, Edicionin e 16-të të Samitit Dixhital të ONZ-IGF (Internet Governance Forum) 2021, me temë “Internet United”.   Referuar njoftimit të përcjellë nëpërmjet Ambasadës sonë në Poloni informohemi se, në këtë aktivitet janë të ftuar të marrin pjesë jo vetëm krerët dhe përfaqësuesit e qeverive,…