Erasmus +

“Newsletter”, nëntor 2023 | Projekti 1Future

Publikohet "Newsletter" i parë i projektit 1Future, në kuadër të programit Erasmus+. Në të mund të gjeni informacion mbi ecurinë e projektit gjatë 6 muajve të parë të zbatimit të tij. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë është partnere e projektit...

Lançimi i faqes zyrtare të projektit Addupt

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju linkun e website-t të projektit Addupt “Adresimi i mospërputhjes së aftësive në sektorin e gjelbër përmes përmirësimit të aftësive digjitale të Arsimit dhe Formimit Profesional”, pjesë e programit Erasmus+ (Ngritja e kapaciteteve në fushën...

Vizitë studimore në Universitetin Eberswalde, Gjermani

Nevoja për zhvillim të qendrueshëm dhe të integruar mbi praktikat mësimore dhe profesionale solli sërish në fokus rëndësinë e bashkëpunimit midis universiteteve, shoqatave dhe organizatave të mbështetjes së sipërmarrjeve. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, si partnere e projektit “1Future”, pjesë...

Projekti Addupt/ Konsultim me grupin e ekspertëve

Në kuadër të projektit Addupt, u zhvillua sot, datë 23 Tetor 2023, workshopi mbi raportin kombëtar të Shqipërisë për gjetjet në lidhje me mospërputhjet e aftësive në sektorin e gjelbër përmes përmirësimit të aftësive digjitale të Arsimit dhe Formimit Profesional,...

ADDUPT/ Promovimi i objektivave të projektit

Në kuadër të promovimit të projektit “Addressing skills mismatching in the green sector through Digital Upskilling of VET”, pjesë e programit Erasmus+ (Ngritja e kapaciteteve në fushën e Arsimit dhe Formimit Profesional), Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në çdo...

1FUTURE

Emri i projektit: Të bashkuar për qëndrueshmëri - krijimi i komuniteteve rezistente ndaj klimës në BP dhe BE Kohëzgjatja: 36 muaj Qëllimi i gjerë dhe objektivat specifike të projektit përputhen me prioritetin kryesor të BE-së "Marrëveshja e Gjelbër", si një projekt që...