ARTOZA | International Bakery and Pastry Trade Show 3-6 MARS 2023

ARTOZA | International Bakery and Pastry Trade Show 3-6 MARS 2023

ARTOZA | International Bakery and Pastry Trade Show 3-6 MARS 2023

Per ju qe jeni pjese e industrise se furrave dhe embelsirave ju ftojme te beheni pjese e ARTOZA | International Bakery and Pastry Trade Show 3-6 MARS 2023

Nje mundesi shume e mire pjesemarrja  ne nje nga ekspozitat tregtare më ndikuese dhe inovative për industrinë e furrave dhe ëmbëlsirave në Greqi dhe në rajonin e Ballkanit më gjerë.

Më poshtë mund të gjeni informacione të mëtejshme:

  • ARTOZA 2023 do të prezantojë 220 ekspozues grekë dhe ndërkombëtarë, me produkte dhe shërbime inovative në katër sektorë: Akullore, Pastiçeri, Çokollata dhe Furra buke.
  • Ekspozuesit tanë do të prezantojnë në një total prej 25.000 m2. të gjitha zgjidhjet më të mira në lëndët e para dhe përbërësit, makineritë dhe pajisjet, mobiliet, paketimet.

Gjithashtu nje mundesi tjeter qe ju jepet te gjithe anetareve te Dhomes  qe kane interes te vizitojne panairet duke u pjese e programit Hosted Buyers program ne menyre qe ne te mbulojme te gjitha shpenzimet tuaj te vizites dhe te keni mundesi te beni takime specifike per produktet dhe furnitoret qe ju interesojne.

  • Programi Hosted Buyer mbulon rimbursimin e plotë ose të pjesshëm të biletave ajrore, akomodimin falas, transportin falas për në dhe nga ekspozita.
  • Si blerës i pritur, ju do të merrni pjesë në takime b2b të paracaktuara dhe ekskluzive me drejtuesit e industrisë së Furrave dhe Pastiçeri.

ARTOZA 2023 Presentation

KATEGORITE E EKSPOZUESVE NE ARTOZA 2023

Share this post