Panair produktesh ushqimore italiane nga Sicilia

Panair produktesh ushqimore italiane nga Sicilia

Panair produktesh ushqimore italiane nga Sicilia

Kompania Italo- shqiptare AUREA STRATEGIES shpk, me seli ne Tirane, anetarja me e re e Dhomes se Tregtise & Industrise Tirane,

ne datat 28 Shtator 2019 deri ne 1 Tetor 2019, ne hapesirat e saj, organizon panairin me produkte ushqimore dhe pijeve, ku do te jene te pranishem 20 kompani italiane te rajonit te Siçilise, Itali, si dhe perfaqesues te Ambasades Italiane ne Tirane.

Do deshironim gjithashtu te ishin te pranishem dhe anetare te Dhomes se Tregtise te kesaj fushe, per B2B, per te shkembyer eksperienca dhe per te pare mundesi bashkepunimi, me kompanite italiane te pranishme.

Produktet  italiane do te jene:

  1. Vaj ulliri
  2. Verera
  3. Salca italiane

Share this post