Panairi i xhamit në Teheran, 26-29 qershor 2022

Panairi i xhamit në Teheran, 26-29 qershor 2022

Panairi i xhamit në Teheran, 26-29 qershor 2022

 

Në Teheran në datat 26-29 qershor 2022 organizohet panairi i xhamit dhe produkteve të tij.

Çmimet e lira të produkteve të xhamit e bëjnë këtë panair më atraktiv dhe tërheqës edhe për biznesmenët shqiptarë.

Ambasada e R. I. të Iranit i krijon lehtësirat e nevojshme biznesmenëve shqiptarë që shprehin dëshirë për të marrë pjesë në këtë panair.

 

Linku i panairit është si më poshtë.

 

https://irglassshow.com//en

Share this post