30 Shtator-8 Tetor, panairi virtual i Ushqimit organizuar nga qeveria e Perusë

30 Shtator-8 Tetor, panairi virtual i Ushqimit organizuar nga qeveria e Perusë

30 Shtator-8 Tetor, panairi virtual i Ushqimit organizuar nga qeveria e Perusë

 

Nga 30 Shtatori deri më 8 Tetor, Qeveria e Perusë organizon edicionin virtual të Panairit EXPOALIMENTARIA, Panairi më i rëndësishëm virtual i Ushqimit në Amerikën Latine.

Bashkangjitur  dokumenti për regjistrimin në panair dhe linku me videon promovuese:  https://youtu.be/KG2TABCRG3o    

 

 

Expoalimentaria 2021 – Manual de Registro Comprador ingles

Share this post