CCIT Awards

CCIT AWARDS 2024

CCIT AWARDS, ceremonia vjetore e shpërndarjes së çmimeve për më të mirët e sipërmarrjes private të mbarë trevave shqiptare shënon momentin kulmor të një viti kalendarik, ku identifikohen dhe vlerësohen promotorët e ekonomisë. Në 127-vjetorin e krijimit të saj, Dhoma e...