Kryesia

Kryesia e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë

Nr Anetari                      Emri i Shoqerise Adresa Tel Email Sektori
1 Nikolin Jaka DIAGONAL PROJEKTIM & ZBATIM Rruga Beqir Luga, pall.3, kati 0, Tirane +355 045800672 info@dbz.al Ndërtim
2 Andi Gjiknuri ANDI Lagja Pavaresia, rruga Pelivan Leskaj, pall.Andi 3, kati 2, Vlore +355 069 2022224 andigjiknuri@gmail.com Ndërtim
3 Valentina Gjoka TOP LINE Rr. Hodo Beg, njesia nr.10, pall. 298, Tirane +355 042229797 info@topline.al Tregti
4 Vullnet Haka EVEREST I.E. Mezez, Komuna kashar, Tirane +355 042407777/8/9 info@everestie.com Tregti
5 Vasil Llajo INTERMEDICA Rr. Jordan Misja, Tirane +355 042 200600 info@intermedica.al Tregti
6 Flutura Xhabija Shoqata Kombetare e Grave Profesioniste, Afariste dhe Zejtare Rr. Bogdani, pall.25, ap.51, Tirane +355 4 2235726 shgpaz.albania@yahoo.com Tregti
7 Aleks Millo MILLOCOLOR Lagja Brigada 17 Sulmuese, rr. Zogu I, Elbasan +355 0682062355 aleks.millo@millocolor.com Tregti
8 Gjoke Uldedaj Universiteti Qirjazi Kamez +355 692022419 gjuldedaj@gmail.com Shërbime
9 Ylli Ndroqi ORA Rr. Aleksander Moisiu, Tirane +355 42259765 ylli@yldon.com Shërbime
10 Besnik Leskaj ABKONS Rr. Themistokli Germenji, prane RTSH, k.2, Tirane +355 4 2258326 info@abkons.com Shërbime