Marrëveshje Bashkëpunimi

Marrëveshje Bashkëpunimi

 

 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë Dhe Industrisë Athinë – 18.11.2022
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Global Chamber of Commerce – 20.04.2022
 • Rinovim Marrëveshjeje Bashkëpunimi me Instat – 10.05.2022
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Shoqatën e Eksportuesve të Elektrikës dhe Elektronikës, Turqi – 16.05.2022
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë Dhe Industrisë së IASA Rumani – 27.05.2022
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë Dhe Industrisë Dhaka,Bangladesh – 20.07.2022
 • Marreveshje Bashkepunimi me Dhomen e tregtise dhe Industrise se Kievit – 09.02.2021
 • Marreveshje Bashkepunimi me Universitetin Aleksander Moisiu – 24.06.2021
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën Italo-Orientale – 28.09.2021
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën Shqiptaro Zvicerane- Tetor 2021
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën së Tregtisë së Santo Domingos – Dhjetor 2021
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Hope Consulting Gmbh, Gjermani – 02.07.2020
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Universitetin Mesdhetar të Shqipërisë – 22.07.2020
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Bukuresht (CCIB) – 25.10.2019
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Këshillin Promovues të Tregtisë Ndërkombëtare Beijing (CCPIT) – 24.10.2019
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Shërbimin Kombëtar te Rinise(SHKR)- 17.07.2019
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Konsorciumin për zhvillim Industriaal Roma- Latina – 11.07.2019
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me IETO Indi – 03.04.2019
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Odën e Afarizmit të Kosovës – 02.04.2019
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me ECCEO Varshav – 28.02.2019
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Kazakistanit (Astana) – 20.11.2018
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë së Estonisë – 18.10.2018
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Kolegjin Universitar Wisdom  – 06.07.2018
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Drejtorinë  e Përgjithshme të Doganave – 28.05.2018
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Biznesit te Gozos, Maltë – 23.05.2018
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Valletës, Maltë -22.05.2018
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me G77 dhe ALABC – 08.05.2018
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Shoqatën e Bashkive në Shqipëri – 12.04.2018
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Unionin e Dhomave të Tregtisë të Libisë – 11.04.2018
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me INSTAT – 20.03.2018
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Albanian University -26.02.2018
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me UNDP Albania, dhe Fondacioni Fundjavë Ndryshe (FFN) – Albania Social Business Compact – 07.12.2017
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë së Polonisë – 06.12.2017
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Këshillin e Kinës për Promovimin e Tregtisë Ndërkombëtare (CCPIT) – 13.09.2017
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Universiteti Europian i Tiranës  – 05.07.2017.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Inspektoratin Qendror Tiranë  – 30.01.2017.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Agjencinë për Zhvillim Rajonal 2 – 23.01.2017.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Këshillin Britanik në Shqipëri/ British Council in Albania – 03.11.2016.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë se Bratisllavës, Sllovaki –  24.10.2016.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Shkollën e Lartë Universitare Jo Publike Luarasi – 30.09.2016.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Qendrën  Protik – 23.06.2016.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me World SME FORUM (ËSF) – 16.06.2016.
 • Memorandum Mirëkuptimi me Komunën e Gjakovës – 12.05.2016.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Kroaci – 11.05.2016.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Izrael – 21.12.2015.
 • Krijimi i Fondit të Investimeve të Dhomave Ekonomike të Ballkanit Perëndimor – 25.09.2015.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Ministrinë e Integrimit Evropian – 17.03.2015.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Drejtorinë e Përgjithshme të Akreditimit – 21.10.2014.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me ProCredit Bank-04.08.2014.
 • Protokolli i Bashkëpunimit ekonomik në Sesionin e 5-të të Komisionit të Përbashkët për Bashkëpunimin Ekonomik Shqipëri – Poloni – 15.07.2014.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Industrisë së Stambollit – 24.06.2014.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Foreign Investment Promotion Agency FIPA Tunisia – 13.06.2014.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Austrian Federal Economic Chamber – 20.05.2014.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Veneto Bank – 08.05.2014.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Federatën e Industrive të Rondonia, Brasil – 31.03.2014.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë dhe Lundrimit të Almerisë – 17.03.2014.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Association for Commerce Italy-Albania (A.C.I.A) – 20.02.2014.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Malajzisë -03.02.2013.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Institutin Shqiptar të Qeverisjes së Korporatave – 07.03.2012.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me OECON Group Thessaloniki – 28.02.2012.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Malajzi-Shqipëri – 03.02.2012.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Aniem Venezia Transport – 16.11.2011.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Institutin e Komunikimit Social – 19.10.2011.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Universitetin Mesdhetar të Shqipërisë – 08.10.2011.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Selanikut, Greqi – 28.09.2011.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Moskës – 20.09.2011.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Aleancën Kosovare të Bizneseve – 12.08.2011.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Imathia, Greqi – 27.07.2011.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë se Guangdong – 17.05.2011.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Saint-Petersburg – 17.06.2010.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Universitetin e Tiranës – 08.02.2010.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Televizionin Scan – 25.01.2010.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Sllovenisë – 14.10.2009.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Milanos – 21.07.2009.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Malit të Zi – 29.05.2009.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Jeddah – 15.02.2009.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Odën Ekonomike të Kosovës dhe Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore – 09.01.2009.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së Beogradit – 2009.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Klik Ekspo Group – 10.11.2008.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Autoritetin e Konkurrencës – 08.04.2008.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Drejtorinë e Përgjithshme të Akreditimit – 31.01.2008.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Drejtorinë e Përgjithshme të Metrologjisë dhe Kalibrimit – 31.01.2008.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Drejtorinë e Përgjithshme të Standardizimit – 31.01.2008.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Institutin e Studimeve Strategjike e Trajnimeve – 25.07.2007.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve – 18.07.2007.
 • Marrëveshje Bashkëpunimi me Central Europian Chambers of Commerce Initiative – 06.10.2006.