MEGA ITALIA MEDIA SPA, kompania që prezanton platformën DynDevice LMS e interesuar për të bashkëpunuar me kompanitë shqiptare

Me qendër në Brescia, rajoni Lombardia, MEGA ITALIA MEDIA SPA është një kompani e specializuar në realizimin e platformave për formimin/specializimin online dhe menaxhimin e burimeve njerëzore. Nëpërmjet platformës DynDevice LMS bëhet i mundur krijimi, ofrimi dhe menaxhimi i të gjitha aktiviteteve të trajnimit. Avantazhet e platformës DynDevice LMS: 1. editor scorm i integruar në…

DhTIT në kuadër të prezantimit dhe informimit mbi shërbimet EEN-Albania, zhvilloi takimin 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐨 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢𝐭 Alba Adriatico 𝟎𝟏3 𝐬𝐡𝐩𝐤, 𝐧ë Vlorë

𝐊𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 Alba Adriatico  𝟎𝟏3 𝐬𝐡𝐩𝐤 – 𝐏ë𝐫𝐟𝐢𝐭𝐮𝐞𝐬 𝐢 𝐅𝐨𝐧𝐝𝐢𝐭 𝐭ë 𝐊𝐨𝐧𝐤𝐮𝐫𝐫𝐮𝐞𝐬𝐡𝐦ë𝐫𝐢𝐬ë   DhTIT në kuadër të prezantimit dhe informimit mbi shërbimet EEN-Albania, zhvilloi takimin 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐨 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢𝐭 Alba Adriatico  𝟎𝟏3 𝐬𝐡𝐩𝐤, 𝐧ë Vlorë. “Alb-Adriatico 2013” sh.p.k është një fermë akuakulturë e themeluar në 17 Prill 2013. Objekti i veprimtarisë së shoqërisë…

Virtual b2b@eusair forum 2021 – 11 may 2021

  Në datën 11 Maj 2021 organizohet eventi ndërkombëtar B2B@Eusair Forum 2021, edicioni i 6-shtë, i cili ofron mundësi për bizneset në sektorin e teknologjisë, mundësi bashkëpunimi për projekte në ekonominë blu, për krijimin e lidhjeve midis vendeve të ndryshme të rajonit, cilësinë dhe qëndrueshmërinë në mbrojtjen e mjedisit për rajonin Adriatiko- Jonian   Pjesëmarrja…

Bled Water Festival’s call for innovations in the field of water – application deadline 31 May 2021

  Organizohet për të 5-tin vit radhazi “Bled Water Festival” në bashkëpunim me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit hapësinor të Republikës së Sllovenisë shpallin hapjen e thirrjes për konkursin ndërkombëtar “Responsabile Towards water 2021”. Thirrja e këtij viti është e mbështetur nga partnerë prej 8 vendesh si: Austria, Republika Çeke, Kroaci, Hungari, Monako, Sllovaki, Slloveni…

Kompania maqedonase “Rade Koncar-kontaktorë dhe stafetë” DOO Shkup, shpreh interes për bashkëpunim dhe paraqitje në tregun shqiptar

Kompania “Rade Koncar-kontaktorë dhe stafetë” DOO Shkup, është një prodhues i pajisjeve të tensionit të ulët për aplikime industrial, me mbi 70 vjet përvojë dhe traditë. Eksporton produktet e saj më shumë se në 40 vende të botës. Me programin e saj të produkteve kjo kompani merr pjesë aktive në panaire të ndryshme.   Por…

Kompanitë shqiptare ftohen të bëhen pjesë e garës ballkanike për bizneset. Afati i aplikimit deri më 20 shkurt 2021

Dhoma Bullgare e Tregtisë dhe Industrisë në bashkëpunim me kompaninë Vip Communication, organizatore e Balkan Business Awards 2021, fton të gjitha sipërmarrjet shqiptare për të konkurruar në garën ballkanike për bizneset.   Aktiviteti synon të rrisë bashkëpunimin mes sipërmarrjeve të vendeve të Ballkanit dhe të mundësojë vendosjen e sa më shumë kontakteve mes kompanive pjesëmarrëse.…

Interes i kompanive polake për të bashkëpunuar me kompanitë shqiptare

Nëpërmjet Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Poloni, përcillet interesi dhe kërkesa e dy kompanive polake për partnerë shqiptarë biznesi dhe tregtar, bërë prezent gjatë një takimi virtual “Polish Chamber of Commerce Diplomeeting” të organizuar nga Dhoma e Tregtisë së Polonisë (DHTP).   “MLEKPOL” e përfaqësuar nga Beata Matan në fushën ushqimore dhe produkteve ditore…