Evente të Pritshme

Evente të Pritshme

Zhvillime të DHTIT

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë është zëri i biznesit. Njihuni me zhvillimet që mund të kenë interes dhe ndikim në mbarëvajtjen e sipërmarrjes suaj.

Shërbime për Biznesin

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë përfaqëson interesat e unifikuara të komunitetit të biznesit në vend. Ne mbrojmë, informojmë, punojmë për rritjen dhe suksesin e biznesit tuaj.

Ngjarje të Fundit

Njoftime të rëndësishme, takime, projekte dhe misione. Informohuni me ngjarjet më të fundit.

Forumi i Biznesit Indi-Shqipëri, sipërmarrësit shqiptarë firmosin kontrata bashkëpunimi me kompanitë indiane

Në kuadër të vizitës zyrtare në Indi të një delegacioni biznesi nga Shqipëria, i kryesuar... Read More

Takimi i parë i projektit “DERHE” në Slloveni

Në kuadër të programit Erasmus+, partnerët e projektit “DERHE” zhvilluan takimin fillestar në datën 14.02.2024,... Read More

Tryezë diskutimi me bizneset në kuadër të “Javës Ndërgjegjësuese për Mbrojtjen e Viktimave të Krimit”

Java Ndërgjegjësuese për Mbrojtjen e Viktimave të Krimit bëri bashkë sot në një tryezë diskutimi... Read More

TAKIM INFORMUES/ “Biznese të përgjegjshme për të ardhme të qëndrueshme”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në bashkëpunim me Institutin për Ruajtjen e Natyrës në... Read More

Kryetari Jaka takohet me Ambasadorin e Suedisë: Më shumë projekte që nxisin bashkëpunimin

Rritja e bashkëpunimit ekonomik dhe forcimi i tregtisë mes Shqipërisë dhe Suedisë ishin kryefjala e... Read More

Klima e biznesit dhe tërheqja e investimeve/ Mesazhi i kryetarit Jaka në “Kosova Business Forum”

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, z.Nikolin Jaka, mori pjesë në forumin e... Read More

TRAJNIM/ Mbrojtja e të Dhënave Personale

TEMA: "Mbrojtja e të Dhënave Personale" Më shumë se një Detyrim Ligjor për Shoqëritë Tregtare Lektore: Av.... Read More

Mbrëmja gala “CCIT Awards 2024″/ DHTIT vlerëson sipërmarrjet më të mira në treg

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në përvjetorin e 127-të të themelimit të saj, bëri... Read More

Galeri & Media

Në këtë galeri do të gjeni fotografi dhe video nga aktivitetet që organizon DHTIT.


0
Vite DHTIT
0
Projekte të BE
0
Marrëveshje Bashkëpunimi
0
Partnerë

Buletini Informativ CCIT

Qëndroni të lidhur me DHTIT duke u regjistruar për të marrë lajme dhe sinjalizime zyrtare me email!