Interreg Ipa CBC Itali-Shqipëri-Mali i Zi

Ftesë për pjesëmarrje në workshopin: “BRE, një platformë që shërben si mjet për analizën e të dhënave”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë do të zhvillojë më 28 mars 2023 workshopin me temë “BRE Plus, një mundësi për analizën e të dhënave: strategjitë, mjetet dhe modalitetet operative për analizën e sipërmarrjeve shqiptare.” Ndaj, kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në...