Panairi IMEX ne datat 30-31 Tetor, Castila La Mancha, Spanje

Panairi IMEX ne datat 30-31 Tetor, Castila La Mancha, Spanje

Panairi IMEX ne datat 30-31 Tetor, Castila La Mancha, Spanje

IMEX është panairi i parë dhe më i rëndësishëm i biznesit ndërkombëtar dhe tregtisë së jashtme që mbahet në Spanjë. Ai tashmë ka festuar 17 edicione në Madrid, 6 në Katalonjë, 6 në Andaluzi, 5 në Komunitetin Valencian, 3 në Castilla-La Mancha dhe 2 në Asturias.

IMEX eshte nje panairi I cili realizohet 3 here ne vit ne Spanje: Madrid, Castila La Mancha dhe Andaluci.

Ai eshte nje panair multi sektorial, do deshironim gjithashtu te ishin te pranishem dhe anetare te Dhomes se Tregtise te kesaj fushe, per B2B, per te shkembyer eksperienca dhe per te pare mundesi bashkepunimi, me kompanite spanjolle te pranishme.

Aktivititeti do te mbahet ne datat 30-31 Tetor 2019 ne Castila La Mancha

Per te gjitha kompanite Shqiptare qe kane interes bashkepunimi me kompani spanjolle jane kane mundesine te marin pjese ne kete panair.

Per tu regjistruar mjafton te plotesoni formularin ne linkun e meposhtem

==> http://bit.ly/2nKb8ad

ose ne faqen zyrtare te ketij panairi.

Share this post