Yearly Archives - 2021

InfoDay në kuadër të projektit EEN

  Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë,  si partner i EEN Albania, projekt i financuar nga Bashkimi Europian po organizon një event për t’ju informuar rreth mundësive konkrete që ofron ky projekt. Me bashkëpunimin e Organizatës Prishtina Rea dhe Bashkimit të Dhomave...

Turning contacts into contracts

Enterprise Europe Network ftoi ndërmarrjet e mëdha, SME-të, universitetet, institucionet e R&D, startup-et, grupimet, shoqatat, agjencitë, organizatat publike dhe private për të marrë pjesë në eventin "Kthe kontaktet në kontrata". Kjo ishte një ngjarje online e cila ndihmoi sipërmarrësit dhe...