Yearly Archives - 2021

Çështjet dhe shqetësimet kryesore të ngritura nga bizneset gjatë diskutimit të hapur mbi fiskalizimin datë 22.01.2021

Lëshimi i faturave nga përfaqësuesi tatimor për numrin e lartë të faturave për transaksione shumë të vogla. Për këto transaksione Deloitte kërkon që të përgatitet një faturë përmbledhëse.  Përgjigje: do konsiderohet për ndryshime përkatëse në Udhëzim   Lëshimi i faturave korrigjuese për...

Telekonferenca “BIZNESI NUK NJEH KUFIJ” 03 Shkurt 2021

Jeni të ftuar të na nderoni me pjesëmarrjen tuaj në telekonferencën “BIZNESI NUK NJEH KUFIJ” e cila organizohet nga Dhoma e Tregtarëve të Athinës në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në datë 3 shkurt 2021, ora 17:00. Bashkëlidhur ju përcjellim agendën e kësaj konference. Kompanitë dhe bizneset,...