EEN, takime virtuale për të gjetur mundësi të reja bashkëpunimi- eventi zhvillohet nga datat 01/11/2021-05/11/2021

EEN, takime virtuale për të gjetur mundësi të reja bashkëpunimi- eventi zhvillohet nga datat 01/11/2021-05/11/2021

EEN, takime virtuale për të gjetur mundësi të reja bashkëpunimi- eventi zhvillohet nga datat 01/11/2021-05/11/2021

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë në cilësinë e bashkëorganizatorit ju fton të bëheni pjesë e aktivitetit TURNING CONTACTS INTO CONTRACTS – Virtual B2B Event 01/11/2021-05/11/2021; i cili do të zhvillohet online kushtuar kompanive, universiteteve, institucioneve të R&D, startup -eve, grupeve, shoqatave, organizatave publike dhe private. Ky aktivitet  do të ndihmojë pjesëmarrësit të krijojnë bashkëpunim me partnerët ndërkombëtarë përmes partneriteteve të biznesit, teknologjisë dhe kërkimit.

 

Pjesëmarrësit do të kenë mundësi për të krijuar partneritete biznesi, teknologjie dhe kërkimi së bashku me aleancat strategjike. Regjistrimi është në https://turning-contacts-into-contracts.b2match.io/  dhe është pa pagesë.

Mund te regjistroheni deri ne datën 4 nëntor, pra dhe gjatë ditëve të takimeve virtuale.

 

Për asistencë ju lutem na kontaktoni për çdo pyetje apo paqartësi në adresën e emalit aris_tasho@cci.al Nastjana_dedo@cci.al

 

Deri më tani, kemi 424 pjesëmarrës të regjistruar, 383 profile të aktivizuara dhe rreth 800 mundësi tregu për ju.

 

Kushti për këtë do të ishte që përshkrimi i organizatës të jetë mjaftueshëm i kënaqshëm në kuptimin që nuk duhet të përbëhet vetëm nga një ose dy rreshta.

 

Share this post