Takim në Universitetin Fan S.Noli, Korçë në kuadër të projektit GRADUA

Takim ne Universitetin Fan S.Noli, Korce ne kuader te projektit GRADUA.

Takim në Universitetin Fan S.Noli, Korçë në kuadër të projektit GRADUA

Koordinatorja e projektit GRADUA ne Dhomen e Tregtise dhe Industrise, Tirane mori pjese ne takimin e zhvilluar ne Universitetin Fan. S. Noli Korce me date 5 Tetor 2021. Ky takim u konsiderua si nje aktivitet shtese me qellim promovimin e projektit GRADUA.
Ne kete takim moren pjese studente te Universitetit Fan S. Noli te cileve iu prezantua platforma GRADUA dhe mundesite e punesimit qe ofron kjo platforme.
Gjithashtu kishte perfaqesues te Zyres se Punes, si dhe perfaqesues biznesesh qe shfaqen interes per t’iu bashkuar platformes GRADUA.

Takimi u konsiderua i suksesshem sepse edhe Universiteti Fan S. Noli do t’i bashkohet projektit se bashku me bizneset e qarkut Korce.

Share this post