Projekte

ENGAGEMENT

Emri i projektit: MBËSHTETJE PËR ANGAZHIMIN E BIZNESIT DHE EDUKIMIT TË NVM-VE ITALI-SHQIPËRI-MALI I ZI NË NJË PERSPEKTIVË NDËRKUFITARE Akronimi i projektit: ENGAGEMENT Kohëzgjatja: 12 Muaj  (01.02.2024-28.02.2025) Arsyeja e programit: Prioriteti i Programit: PA 1 - Një zonë më e zgjuar e programit të Adriatikut Jugor, duke...

Takimi i parë i projektit “DERHE” në Slloveni

Në kuadër të programit Erasmus+, partnerët e projektit “DERHE” zhvilluan takimin fillestar në datën 14.02.2024, në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike, Ljubljanë, Slloveni. Ky takim i parë nisi me prezantimin e secilit pjesëmarrës. Sekretarja e Përgjithshme e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë...

Lançimi i faqes zyrtare të projektit Addupt

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju linkun e website-t të projektit Addupt “Adresimi i mospërputhjes së aftësive në sektorin e gjelbër përmes përmirësimit të aftësive digjitale të Arsimit dhe Formimit Profesional”, pjesë e programit Erasmus+ (Ngritja e kapaciteteve në fushën...

Vizitë studimore në Universitetin Eberswalde, Gjermani

Nevoja për zhvillim të qendrueshëm dhe të integruar mbi praktikat mësimore dhe profesionale solli sërish në fokus rëndësinë e bashkëpunimit midis universiteteve, shoqatave dhe organizatave të mbështetjes së sipërmarrjeve. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, si partnere e projektit “1Future”, pjesë...

Projekti Addupt/ Konsultim me grupin e ekspertëve

Në kuadër të projektit Addupt, u zhvillua sot, datë 23 Tetor 2023, workshopi mbi raportin kombëtar të Shqipërisë për gjetjet në lidhje me mospërputhjet e aftësive në sektorin e gjelbër përmes përmirësimit të aftësive digjitale të Arsimit dhe Formimit Profesional,...