InfoDay në kuadër të projektit EEN

InfoDay në kuadër të projektit EEN

InfoDay në kuadër të projektit EEN

 

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë,  si partner i EEN Albania, projekt i financuar nga Bashkimi Europian po organizon një event për t’ju informuar rreth mundësive konkrete që ofron ky projekt.

Me bashkëpunimin e Organizatës Prishtina Rea dhe Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, do të ketë shumë mundësi të reja partneriteti edhe midis nesh.

Eventi zhvillohet në datë 23 Nëntor në ambientet e hotel Mondial në orën 11:00.

Ky event do të jetë një sesion informues rreth projektit EEN, një projekt i cili mundëson kontakte dhe bashkëpunime biznesi nga e gjithë bota.

Do të zhvillohet prezantimi i platformës që bën të mundur këto lidhje si dhe raste suksesi që institucioni ynë ka realizuar duke iu ardhur në ndihmë bizneseve shqiptare.

Do të ketë përfaqësues kompanish të cilët do japin opinionin e tyre rreth eksperiencës që kanë patur duke qenë pjesë e këtij projekti dhe si kane përfituar ata konkretisht.

Do ketë dhe tematika të tjera diskutimi, por gjithçka për të arritur te misioni kryesor: Gjetja e partnerëve dhe tregjeve të reja për bizneset tona që synojnë zgjerim në tregje europiane dhe jo vetëm.

Gjithashtu për bizneset e reja që dëshirojnë të bëhen pjesë e platformës do të zhvillohet një bisedë e detajuar me konsulentët e EEN, për të kuptuar se çfarë bashkëpunimi kërkojnë, në mënyrë që të ketë sa më shumë informacion për mbështetjen që mund t’ju afojmë.

 

Jeni të mirëpritur të merrni pjesë fizikisht në këtë event shumë të vlefshëm për bizneset që kanë ambicie dhe synojnë të rriten ndërkombëtarisht.

Në pamundësi për të marrë pjesë fizikisht, mund të merrni pjesë online tek linku me poshtë:

        Link to acess online via zoom:      

https://us02web.zoom.us/j/87002868385?pwd=OWxRSzZTc2VmdUNOVjdwUWVBNFpZQT09

 

Meeting ID: 870 0286 8385

                                                        Passcode: 659578

 

 

Për më shumë informacione rreth eventit si dhe për të konfirmuar pjesëmarrjen tuaj kontaktoni në:

nastjana_dedo@cci.al

aris_tasho@cci.al

Share this post