Author - admin

Forumi i biznesit “Shqipëri-Gjermani”

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në bashkëpunim me Agjencinë e Nxitjes së Investimeve Shqiptare (AIDA), organizojnë më 28 Prill 2023 Forumin e biznesit “Shqipëri- Gjermani”, në Maritim Hotel Plaza Tirana, salla “Mbretëresha Geraldinë”. Ky forum i nivelit të lartë do...