CCIT Awards tashmë një traditë e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë

CCIT Awards tashmë një traditë e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë

Një mbrëmje e konceptuar  si një fetsë e madhe për të gjithë sipërmarresit, partnerët, bashkëpuntorët e Dhomës së Tiranës, ku nuk munguan  elementët e një shfaqjeje të dedikuar u transmetua live në Mediat Shqiptare si RTSH 24 dhe TOP NEWS, si  dhe do ritrasnmetohet e plotë edhe  në kanalin T7 në Kosovë dhe mediat e Maqedonisë.

Si në çdo përvjetor edhe këtë herë në vitin e  126-të të krijimit të saj, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tirane feston duke ndarë çmime për antarët e saj, për të vlerësuar arritjet e biznesit për vitin që lamë pas në fusha të ndryshme.

Një mbrëmje Gala e cila bën bashkë edhe biznese nga rajoni duke marë vlerësimin e merituar si rrjedhojë e marrëdhënies dhe bashkëpunimit me Dhomat homologe të Maqedonisë VeriPerëndimore dhe Kosovës.

Na nderuan me pjesëmarrjen e tyre këtë mbrëmje edhe personalitete të njohura të Politikës, Diplomacisë, Univesiteteve, Medias, Biznesit, Kryetarë Dhomash Tregtie nga Shqipëria dhe rajoni ,Kosova dhe Maqedoni.

Gjatë mbrëmjes u vlerësuan 26 sipërmarrje nga sektorë të ndryshëm nga Shqipëria,Maqedonia e Veriut dhe Kosova.

Kategoritë e cmimeve:

 1. Punëdhënësi i Vitit,
 2. Çmimi i Ekselencës,
 3. Çmimi Teknologji-Inovacion,
 4. Çmimi i Cilësisë dhe Standard në Produkt
 5. Lider në Industrinë e Ndërtimit dhe Projektimit
 6. Eksportuesi i Vitit
 7. Kompania më e mirë e Konsulencës,
 8. Kompania Lider në Sektorin Fotovoltaik
 9. Investimi i vitit në Mjekësi Laboratorike
 10. Çmimin “Green”
 11. Çmimin “Beauty”
 12. Çmimin Tendenc
 13. Aplikacioni I Vitit
 14. Standarti Ce
 15. Sipërmarrja e Vitit në Hoteleri
 16. Rekordi i Shitjes në Distribucion
 17. Color of The Year
 18. Lider në fushën e shërbimit
 19. Shija e Autenike në tryezat Shqiptare
 20. Projektuesit e Cilësisë dhe Standartit të Blloqeve Termoizoluese
 21. Histori Suksesi në Emigrim
 22. Kompania Lider në tregtimin e Mermerit dhe Granitit
 23. Best Costomer Experience Company
 24. Zhvillimi më mirë i markës
 25. Made in Albania
 26. Lider në Transportin Urban

Share this post