Kompania EKOPROD shpk

DhTIT në kuadër të prezantimit dhe informimit mbi shërbimet EEN-Albania, zhvilloi takimin 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐨 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢𝐭 EKOPROD shpk ne qytetin e Korces. Kompania operon vetem ne tregun e huaj nga viti 2013, ofron bime medicinale me cilësi premium për importuesit dhe shpërndarësit B2B në të gjithë botën. EKOPROD shpk ndodhet në Korçe,…

𝐊𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 Herba Fructus Natyrore sh.pk

DhTIT në kuadër të prezantimit dhe informimit mbi shërbimet EEN-Albania, zhvilloi takimin 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐨 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢𝐭 Herba Fructus Natyrore sh.pk, 𝐧ë Elbasan. E vendosur në Elbasan, pikerisht në qendër të Shqipërisë, Herba Fructus Natyrore sh.pk. ka operuar në tregun e bimëve (bimë medicinale dhe aromatike të thata) dhe erëza, që nga viti…

Kooperativa Rapsodia

DhTIT në kuadër të prezantimit dhe informimit mbi shërbimet EEN-Albania, zhvilloi takimin 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐨 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢𝐭 Rapsodia, 𝐧ë Shengjin Lezhe. Me saktesisht ne kooperativen e saj ne baxhen e saj. “Kooperativa Rapsodia: Hapja e kooperativës ku kultivohen prodhime të ndryshme ka rezultuar me një impakt shumë të mirë ekonomik e social. Janë…

𝐊𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 Amarilto Shpk

DhTIT në kuadër të prezantimit dhe informimit mbi shërbimet EEN-Albania, zhvilloi takimin 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐭𝐨 𝐃𝐨𝐨𝐫 𝐧ë 𝐚𝐦𝐛𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞𝐭 𝐞 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐢𝐭 Amarilto Shpk, 𝐧ë Lezhe. “Amarilto Shpk,” sh.p.k Amarilto operon në tregun Shqiptar nga viti1992 si një biznes familjar me konservimin e ullirit dhe ka ardhur për të ofruar një produkt cilësor të orientuar drejt klientit. amarilto…

Kontributi i CCIT në projektin GRADUA dhe rastet e suksesit.

CCIT organizoi ditë informative në lidhje me Projektin GRADUA në kuadër të aktiviteteve trajnuese të mbajtura nga Qendra e Trajnimit të CCIT ku morën pjesë kompani të ndryshme. Ditët e informimit shërbyen për të vënë në dijeni burimet njerëzore të kompanive pjesëmarrëse në platformën GRADUA si një instrument i ri i rekrutimit, një platformë praktike…

Takimi i brendshem Dynamob 2.0

Projekti Dynamob 2.0, nje nder projektet e programit IPA Adriatic 2017-2020 ku Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane eshte nje prej partnere, zhvilloi takimin e brendshem te radhes. takimi i radhës u mbajt ne daten 31 maj në platformen google meeting. Ky takim u zhvillua per të rishikuar situatën e pergjithshme të projektit ne menyre…

Stafi i EEN bëhet pjesë e panairit Work&Study, duke ju bashkëngjitur në shumë rrethe të vendit me prezantimin e mundësive që projekti ofron

Stafi i EEN prezanton mundësitë që projekti afron për kompanitë shqiptare. Këtë e realizoi duke ju bashkëngjitur panairit Work&Study. Ishte Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë që organizoi edicionin e 12-të të panairit Work and Study. Ndryshe nga vitet e tjera, ky edicion pati shtrirje te gjerë në disa nga qytetet kryesore të Shqipërisë. Turi…

See the next

  Imagjinoni sikur e dini tani që tani se çfarë do të dëshirojnë ose blejnë njerëzit për dhjetë vjet. Kjo është ajo që bën “trendwatching”. Çfarë do të hamë dhe ku? Cila do të jetë kërkesa në turizëm dhe mikpritje? Në cilin stil do të lëvizë moda? Si do të jetë dyqani i së ardhmes?…

“University to Society Innomediaries in Albania: Co-Production of knowledge and research that matters”

Partneri kryesor: Universiteti Mesdhetar i Shqiperise Titulli i projektit: “University to Society Innomediaries in Albania: Co-Production of knowledge and research that matters” Akronim: U-SIA Kohezgjatja: 15/01/2021- 15/01/2023 Numri I Grant Agreement : 618997-EPP-1-2020-1-AL-EPPKA2-CBHE-JP Buxheti: EUR 861,570.00   Partneri kryesor: Universiteti Mesdhetar I Shqiperise Partneret: Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane– partner biznesi Kolegji professional I…