Strategjitë për rritjen e eksportit/ Kompania letoneze interes për bashkëpunim me bizneset shqiptare

Strategjitë për rritjen e eksportit/ Kompania letoneze interes për bashkëpunim me bizneset shqiptare

“Gateway & Partners”, e krijuar në vitin 2004 dhe me vendndodhje në Letoni, është kompani e specializuar në zhvillimin ndërkombëtar të eksportuesve vendas.

Me një eksperiencë të shtrirë në më shumë se 45 vende të botës, misioni i “Gateway & Partners” është rritja e shitjeve eksportuese të klientëve, duke i futur ata në tregje të reja dhe duke zbuluar informacione jetike të tregut. Numëron mbi 3 mijë projekte për më shumë se 1700 klientë në industri të ndryshme si:

 • Përpunimi i metaleve dhe makinerive
 • Tregti Ndërkombëtare
 • Agjenci dhe grupime
 • Bujqësi
 • Ushqim & Pije
 • Ndërtimi & Materiale Ndertimi
 • Elektronikë dhe Automatizim
 • Mobilje & Përpunim Druri
 • Paketim & Printim
 • IT & Teknologji
 • Dizajn, stil jetese dhe veshje

Misionet tregtare dhe takimet B2B të organizuara nga ekipi i “Gateway & Partners” sjellin vlerë reale për NVM-të lokale që janë të gatshme për t’u rritur ndërkombëtarisht.

Për t’u njohur më shumë me kompaninë dhe shërbimet e saj, klikoni në linqet e mëposhtme:

Gateway_2023 INT

Country Export Strategy & Matchmaking Projects

Share this post