Njoftime

“Newsletter”, nëntor 2023 | Projekti 1Future

Publikohet "Newsletter" i parë i projektit 1Future, në kuadër të programit Erasmus+. Në të mund të gjeni informacion mbi ecurinë e projektit gjatë 6 muajve të parë të zbatimit të tij. Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë është partnere e projektit...

“MEDICAL & BEAUTY FAIR”, 3-4 MAJ 2024

“Medical & Beauty Fair”, një nga panairet me të rëndësishme kushtuar dermatologjisë, kujdesit dhe shërbimeve shëndetësore, do të rikthehet në datat 3-4 Maj 2024 në Pallatin e Kongreseve, Tiranë. Ministria e Shëndetësisë, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Shoqata e Dermatologjisë...

Forum Biznesi Shqipëri-Sllovaki, 7 dhjetor 2023

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në bashkëpunim me Ambasadën e Sllovakisë në Shqipëri dhe Dhomën Rajonale të Trnava (SCCI) do të organizojnë një forum biznesi më 7 dhjetor. Ky forum do të mirëpresë në Tiranë një delegacion me përfaqësues të...

Ftesë për pjesëmarrje në takime B2B me kompani nga Kenia

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë do të mirëpresë më 30 nëntor 2023 një delegacion biznesmenësh nga Kenia. Kompanitë keniane kanë shprehur interes në zhvillimin e marrëdhënieve tregtare dhe ekonomike në sektorët e energjisë, teknologjisë së sigurisë kibernetike, bujqësisë, menaxhimit të...