Kompania maqedonase “Rade Koncar-kontaktorë dhe stafetë” DOO Shkup, shpreh interes për bashkëpunim dhe paraqitje në tregun shqiptar

Kompania maqedonase “Rade Koncar-kontaktorë dhe stafetë” DOO Shkup, shpreh interes për bashkëpunim dhe paraqitje në tregun shqiptar

Kompania “Rade Koncar-kontaktorë dhe stafetë” DOO Shkup, është një prodhues i pajisjeve të tensionit të ulët për aplikime industrial, me mbi 70 vjet përvojë dhe traditë. Eksporton produktet e saj më shumë se në 40 vende të botës. Me programin e saj të produkteve kjo kompani merr pjesë aktive në panaire të ndryshme.

 

Por t’u njohur më shumë me kompaninë dhe produktet e saj po poshtë do të gjeni linkun e faqes:

 

https://www.koncar.hr/

Share this post