Z.JAKA takim me Ambasadoren Greke znj. Kamitsi

Z.JAKA takim me Ambasadoren Greke znj. Kamitsi

Z.JAKA takim me Ambasadoren Greke znj. Kamitsi

Ambasadorja e Greqisë në Shqipëri-Shqipëri Znj. Konstantina Kamitsi priti në takim Kryetarin  e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë z. Nikolin JAKA.

Në takim morën pjesë Shefi i Zyrës Ekonomike dhe Tregtare të Ambasadës Marios Belibassakis, Drejtore për Marrëdhëniet Me Jashtë  znj. Aris Tasho dhe Drejtore për Eventet pranë Dhomes znj. Ornela Gace.

Një takim miqësor ku u diskutua per forcimin  e marrëdhenieve ndërmjet dy vendeve dhe gjetjen e formave të bashkëpunimit ndërmjet sipërmarresve tanë dhe dhomave të kryeqytetit.

Ky takim i parë dhe shumë i suksesshëm pati në fokus krijimin e një agjende të përbashkët për të ofruar kështu mbështetjen maksimale për sipërmarrësit tanë

Share this post