Work & Study edicioni i 13, starton më 15 Mars 2022, kalendari i lëvizjeve

Work & Study edicioni i 13, starton më 15 Mars 2022, kalendari i lëvizjeve

Edicioni i 13 i Work&Study do të zhvillohet në tre javë intensive në 12 qarqe të vendit

 

Risi e këtij viti është pjesëmarrja e Zyrave të Punës së Qarqeve dhe Zyrave të Karrierës ku punësimi dhe ofertat e studimit mbetet ndër prioritetet tona

Kalendari i Panairit

 

Kalendari Work Study 1

Share this post