Telekonferenca “BIZNESI NUK NJEH KUFIJ” 03 Shkurt 2021

Telekonferenca “BIZNESI NUK NJEH KUFIJ” 03 Shkurt 2021

Jeni të ftuar të na nderoni me pjesëmarrjen tuaj në telekonferencën “BIZNESI NUK NJEH KUFIJ” e cila organizohet nga Dhoma e Tregtarëve të Athinës në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, në datë 3 shkurt 2021, ora 17:00.

Bashkëlidhur ju përcjellim agendën e kësaj konference. Kompanitë dhe bizneset, të cilat kanë interes të marin pjesë në këtë konferencë janë të lutur të na konfirmojnë pjesëmarrjen e tyre deri ditën e mërkurë datë 27 janar 2020.

Për çdo informacion mos hezitoni të na kontaktoni.

Për tu regjistruar vizitoni linkun e mëposhtëm:

https://zoom.us/j/94444940854

[bsf-info-box icon_type=”custom” icon_img=”id^4572|url^https://www.cci.al/wp-content/uploads/2021/01/pdficon.jpg|caption^null|alt^null|title^pdficon|description^null” img_width=”28″ title=”N428 ATHENS’ CHAMBER OF TRADESMEN” read_more=”box” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.cci.al%2Fwp-content%2Fuploads%2F2021%2F01%2FN428-ATHENS-CHAMBER-OF-TRADESMEN-3.pdf|||”][/bsf-info-box]

Share this post