Taste Albania, 26 shkurt 2022, në Dubai

Taste Albania, 26 shkurt 2022, në Dubai

Taste Albania, 26 shkurt 2022, në Dubai

20 biznese nga Shqipëria dhe Kosova, prodhues dhe eksportues do të jenë bashkë më 26 shkurt në expo Dubai.

 

Organizatorë të këtij takimi janë Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë dhe AIDA .

 

Ky prezantim do të kurohet nga Shija Shqiptare ku shumë vizitorë do të mund të provojnë disa nga produktet më karakteristike të vendit tonë.

Share this post