Tag - addupt

ADDUPT

Emri i projektit: Adresimi i mospërputhjes së aftësive në sektorin e gjelbër përmes Përmirësimit të aftësive Digjitale të Arsimit & Formimit Profesional Partnerët: Qendra e Lartë e Trajnimit EUROPA-SUR SA (Spanjë) Qendra Shqiptare për Kujdesin dhe Trajnimin Arsimor (ACT Center)....