Panairi kryesor i ushqimit dhe pijeve në Evropën Juglindore dhe një nga më të rëndësishmit e këtij lloji ndërkombëtarisht

Panairi kryesor i ushqimit dhe pijeve në Evropën Juglindore dhe një nga më të rëndësishmit e këtij lloji ndërkombëtarisht.

Panairi kryesor i ushqimit dhe pijeve në Evropën Juglindore dhe një nga më të rëndësishmit e këtij lloji ndërkombëtarisht

Dhoma e Tregtise dhe Indsutrise Tiranë ju ben me dije se ne datat 18 – 20 Mars, 2023, organizohet ekspozita kryesore tregtare “FOOD EXPO” e cila do të zhvillohet në qendrën Metropolitan Expo, Greqi.

Ky panair do të mirëpresë kompanitë më të mëdha dhe më të rëndësishme prodhuese në sektorin e ushqimit dhe pijeve, të cilat dëshirojnë të promovojnë produktet e tyre tek blerësit, profesionistët dhe pronarët e bizneseve grekë dhe të huaj.

Kompanitë pjesëmarrëse në panair do të prezantojnë produkte në këto kategori kryesore: produkte qumështi dhe djathi, produkte brumi, pasta, vaj ulliri, mish dhe produkte mishi, si dhe makarona, produkte organike, produkte me emërtim të mbrojtur me origjinë (PDO), ushqime dhe perime të ngrira, salcë dhe zhytje, peshk të freskët, lëngje, pije freskuese, ushqime të gatshme, etj.

Pjesëmarrja në “FOOD EXPO” do t’u japë kompanive mundësinë të zgjerojnë klientelën e tyre, të takohen dhe të lidhin drejtpërdrejt marrëveshje tregtare me blerës të rinj, të ekspozojnë produkte dhe shërbime të reja, të optimizojnë dhe zhvillojnë rrjetin e shpërndarjes së produkteve.

Të gjitha kompanitë e interesuara shqiptare janë të lutur të shprehin interesin ne adresen e emailit ornela_gace@cci.al osr kontaktoni +355 68 209 2858 deri më 27 dhjetor 2022.
Për më shumë informacion mbi panairin, vizitoni faqen e internetit: FOOD EXPO (https://foodexpo.gr/en/).

Share this post