“Newsletter”, mars 2024 | Projekti ADDUPT

“Newsletter”, mars 2024 | Projekti ADDUPT

Kemi kënaqësinë të ndajmë me ju zhvillimet më të fundit mbi projektin ADDUPT, një nismë që synon të forcojë lidhjen midis sektorit të AFP-së dhe industrisë së gjelbër në Ballkanin Perëndimor, nëpërmjet zbatimit të një programi gjithëpërfshirës.

 

Për ta lexuar të plotë buletinin, klikoni linkun: https://www.cci.al/wp-content/uploads/2024/03/ADDUPT-Newsletter-ALB.pdf

 

 

Share this post