Mbyllet panairi “Tirana AGRO 100”

Mbyllet panairi “ Tirana AGRO 100”

Mbyllet panairi “Tirana AGRO 100”

Fundjava që lam pas ishte një fundjavë ndryshe për banorët kryeqytetas të cilët kishin mundësi të vizotonin nga afër panairin “TIRANA AGRO 100.”

Një nismë kjo e ndërmarrë nga Bashkia Tiranë nën mbështetjen e Dhomës së Trëgtisë dhe Industrisë Tiranë (DhTIT) dhe Forumit Ekonomik Mbarë-Shqiptarë.(FEMSH)

Në këtë panair fermerët shqiptarë dhe subjekte të shumta ekspozuan produktet e tyre “Made in Albania” me një larmishmëri gjeografike nga të katërta anët ë Shqipërisë, Kosovës  dhe Maqedonisë së Veriut.

Të pranishmit në këtë panair patën mundësinë të shijonin produktet Bio, gatimet e çastit të përgatitura nga mjeshtrat më në zë të kulinarisë në vend, të shijonin pijet më të mira në treg nën shoqërinë e muzikës dhe aktiviteteve të shumta të organizuara me dashuri e përkujdes nga stafi organizator me kujdesin e veçantë të znj. Ornela Gaçe, Drejtore e eventeve DhTIT.

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë shpreh mirënjohje për të gjitha kompanitë pjesëmarrëse në këtë panair dhe qytëtarët e shumtë që na vizituan.

Share this post