Konkursi Kape Ofertën e Studimit.

Konkursi Kape Ofertën e Studimit.

Konkursi Kape Ofertën e Studimit.

  • Konkurs online nga data 24/08-10/09.
  • Ideja më e mirë e biznesit.
  • Projekti më i  mirë në arkitekturë.
  • Ideja më e mirë inovatore në teknologji.

Si mund të bëhesh pjesë e konkursit?

  • Dërgo në adresën event@cci.al një projekt ide nga data 24 gusht-10 shtator
  • Follow cci_tirana në Instagram ku do të publikohen të gjithë projekte idet pjesë të konkursit.
  • Follow të gjithë institucionet arsimore të listuara në postimin shpjegues të konkursit.
  • Shpërndaje postimin në profilin tënd dhe fto miqtë të bëjnë “like” idenë tuaj dhe të bëjnë follow cci_tirana.
  • Në fund të afatit të përcaktuar data 13 shtator, postimi me projekt iden me më shumë pëlqime do të shpallet fitues.

Projekti Ideja më e mirë vlerësohet nga universitetet më të mira të cilat ofrojnë bursa studimi dhe trajnime për tre vendet e para. ????

Nxitoni presim idet tuaja deri në datë 10 shtator. Fituesi shpallet në datë 13 shtator.

SUKSESE!

Share this post