Kompania izraelite interes për të gjetur partner biznesi në Shqipëri

Kompania izraelite interes për të gjetur partner biznesi në Shqipëri

Kompania izraelite interes për të gjetur partner biznesi në Shqipëri

 

Arrow Operations është një kompani globale dhe inovative me një përvojë mbi 30 vjeçare, si dhe është e specializuar në projektimin, zhvillimin dhe zbatimin e zgjidhjeve dhe teknologjive komplekse me kosto-efikase për ujërat e ndotura dhe materialet e rrezikshme brenda industrive kimike, petrokimike dhe minierave.

 

Letter of Interest Arrow Operations Israel 

Share this post