Jaka: Të kujdesemi sot për shëndetin, që të shmangim problemet më të mëdha nesër

Jaka: Të kujdesemi sot për shëndetin, që të shmangim problemet më të mëdha nesër

Jaka: Të kujdesemi sot për shëndetin, që të shmangim problemet më të mëdha nesër

Hapet nesër CCIT EXPOMEDICAL, në pallatin e Kongreseve, data 25-26-27 tetor 2018

 

“Muaji tetor 2018, muaji  i kujdesit ndaj shëndetit”. Duke qene se muaji Tetor është shpallur si muaji i kujdesit ndaj shëndetit, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë i bashkëngjitet kësaj iniciative duke ftuar të gjithë aktorët që ndikojnë në kujdesin shëndetësor, të jenë së bashku për të prezantuar profilet dhe kapacitetet e tyre,  që i dedikohen  me motivacionin: Një kujdes sa më të mirë për shëndetin!!.

Në kuadër të kësaj fushate  sensibilizuese, DHTIT është bërë bashkë në partneritet me Ministrinë e Shëndetësisë, për të dëshmuar në sy të qytetarëve, se një kujdes i mirë për shëndetin mund të parandalojë problemet dhe sëmundshmëritë.

Në këtë iniciativë janë bashkuar disa aktorë të rëndësishëm si: Urdhri i Mjekëve, Urdhri i Farmacistëve dhe Urdhri i Infermierëve, të cilet jane organizuar në mënyre shkencore, ku një vëmendje e veçantë në këtë event do t’i kushtohet dhe personelit shkencor e të specializuar, të cilët do të jenë  prezent  gjatë tre diteve të organizmit të panairit  EXPO MEDICAL  25-27 Tetor 2018, ku krahas promovimit të shërbimeve që ato ofrojnë, do të organizohen edhe  konferenca shkencore  me focus “Kujdesi ndaj shendetit”.

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë jo vetëm në rolin e organizatorit të kësaj veprimtarie të rëndësishme, por është një promovuese dhe mbështetëse e të gjitha bizneseve që i  dedikohen kujdesit të shëndetit, duke ftuar publikun e gjerë  që të jetë i pranishëm në veprimtaritë që do të organizohen gjatë ditëve të këtij Panairi, ku çdo gjë do të vijë falas për publikun, duke përfshirë dhe vizita të ndryshme mjekësore.

Share this post