Jaka: Mirëpresim bashkëpunime ekonomike me të gjithë aktorët që duan të investojnë në vendin tonë

Jaka: Mirëpresim bashkëpunime ekonomike me të gjithë aktorët që duan të investojnë në vendin tonë

Jaka: Mirëpresim bashkëpunime ekonomike me të gjithë aktorët që duan të investojnë në vendin tonë

Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, zoti Nikolin Jaka në datë 12 mars 2021 priti në një takim ambasadorin e Bangladeshit për Shqipërinë me rezidencë në Athinë, zotin Ashud Ahmed. Në këtë takim të zhvilluar pranë ambienteve të Dhomës së Tiranës, bashkëbiseduesit vlerësuan mundësitë e bashkëpunimit mes tyre dhe cilat janë fushat me interes në të dy vendet. Zoti Ahmed shprehu interes për të sjellë fuqi punëtore nga Bangladeshi. Nga ana e tij kreu i Dhomës së Tiranës, zoti Jaka u shpreh i gatshëm të njoftohen sipërmarrësit anëtarë të institucionit për të parë mundësitë e bashkëpunimit. Po kështu u vendos që të shkëmbehen informacione të vazhdueshme nga palët me qëllim që të realizohen bashkëpunime konkrete mes dy vendeve.

Share this post