Interes i kompanive polake për të bashkëpunuar me kompanitë shqiptare

Interes i kompanive polake për të bashkëpunuar me kompanitë shqiptare

Interes i kompanive polake për të bashkëpunuar me kompanitë shqiptare

Nëpërmjet Ambasadës së Republikës së Shqipërisë në Poloni, përcillet interesi dhe kërkesa e dy kompanive polake për partnerë shqiptarë biznesi dhe tregtar, bërë prezent gjatë një takimi virtual “Polish Chamber of Commerce Diplomeeting” të organizuar nga Dhoma e Tregtisë së Polonisë (DHTP).

 

  1. “MLEKPOL” e përfaqësuar nga Beata Matan në fushën ushqimore dhe produkteve ditore të qumështit kërkoi partnerë në Shqipëri dhe nëse mund t’i përcillet kompanive në Shqipëri të interesuara të produkteve të qumështit, ose t’i dërgohen kontaktet për partnerë ose distributorë të besueshëm, kontaktet si vijon:

Kartvizita e “MLEKPOL”

Beata Matan, Export Department SM

Ul. Elewatorska 13

19-203 Grajewo

Poland

tel. +48 86 273 04 80

fax. +48 86 273 89 23

e-mail: beata.matan@mlekpol.com.pl

export@mlekpol.com.pl

KRS Nr 0000045142; NIP:719-000-04-25

 

  1. Bakoma Sp.z.o.o. e përfaqësuar nga Sławomir Sonarski në fushën ushqimore, kryesisht për prodhimin e Qumështi, Kosit, Ëmbëlsira Qumështi, por edhe Vaj Rrushi, Alkol, Bioetanol. Kjo kompani ka eksperiencë në eksportin në vende të ndryshme, edhe në rajon, dhe janë të interesuar të zgjerohen edhe në Shqipëri. Janë të interesuar të gjejnë partnerë.

Kartvizita e Bakoma Sp. z o. o.

Sławomir Sonarski

Email: sonarski_s@bakoma.pl;

https://bakoma.pl/contact

  1. Połczyńska 97A,

01-303 Warszawa,

tel. (22) 532 97 00

fax (22) 532 97 28

KRS: 0000345357

BDO: 000033289

NIP: 837 00 00 812

 

Ecol-Unicon është prodhues dhe shpërndarësi më i madh polak i pajisjeve për mbrojtjen e ujit dhe marka më e mirë e njohur në trajtimin e ujit të shiut, teknologjinë e pompimit dhe kontrollin e aromës.

 

Më shumë rreth Ecol-Unicon gjendet në linkun në vijim: https://en.ecol-unicon.com/

kanalin e tyre në YouTube: https://www.youtube.com/user/EcolUnicon dhe

në prezantimin e animuar: https://youtu.be/I69I_QTdgfU

 

Midis gamës së produkteve Ecol-Unicon ka produkte të tilla si:

– stacionet e pompimit të puseve të thata me sistemin e ndarjes së ngurtë,

– stacionet e pompimit,

– ndarës të vajit të lehtë dhe yndyrës,

– filtra kundër aromës,

– vendosjen e tankeve,

– puse betoni dhe elemente pusi.

 

Gjithashtu, Ecol-Unicon ofron zgjidhje komplekse të dizajnit, këshillime teknike, organizon trajnime për klientët dhe jep mbështetje pas shitjes.

 

Ecol-Unicon po kërkon mundësi të reja për të zgjeruar aktivitetin edhe në tregun shqiptar. Gjithashtu, është e interesuar të ndajë përvojën dhe të bashkëpunojë me kompani shqiptare – jo vetëm me shpërndarësit, por edhe me prodhuesit (për shembull, prodhuesit e elementeve prej betoni të parapërgatitur (dhomat/depozitat)) apo edhe kompanitë e shërbimeve (ne kemi produkt të shkëlqyeshëm Hydrofun, që është i shkëlqyeshëm për zonat urbane, veçanërisht për edukimin e fëmijëve).

 

Sa më sipër, Ecol-Unicon kërkon kontaktet e kompanive shqiptare të cilët mund të jenë të interesuar për bashkëpunimin me Ecol-Unicon.

 

Kontaktet:

Yuliya Markevich

Menaxhere Shitjesh

Mob: +48 663 222 246

Email: yuliya.markevich@ecol-unicon.com

Correspondence address:

ul.Równa 2, 80-067 Gdańsk, Poland

 

Share this post