Health & Beauty Care

Health & Beauty Care

Health & Beauty Care

Health & Beauty Care nje nder evente me te medha dedikuar dermokozmetikes,bukurise dhe kujdesit Shendetesor rikthehet perseri kete ne vit ne 11-12-13 nentor ne Tirane  Teatri I Operas dhe Baletit dhe 25-26 Nentor ne Prishtine.

Health & Beauty Care nje nder evente me te medha dedikuar dermokozmetikes,bukurise dhe kujdesit Shendetesor rikthehet perseri kete ne vit ne muajin Nentor 2022.

Duke u fokusuar ne problematikat me te medha te bukurise dhe shendetit.
Informimi dhe edukimi i qytetarëve mbetet një hallkë e rëndësishme e këtij objektivi kolektiv, i cili duhet t’i përgjigjet nevojave shëndetësore të pacientëve, kryesisht nëpërmjet promocionit shëndetësor.

Demokozmetika eshte dega ku kozmetika ,dermatologjia, bukuria dhe shendeti takohen ku do jete edhe fokus ne Panairin “CCI Expo-Medical”
Ky event synon pikërisht ndërgjegjësimin dhe rritjen e cilësisë së kujdesit shëndetësor, që përkthehet në rezultate shëndetësore më të mira me në fokus pacientin.
Në këtë kuadër Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane dhe Ministria e Shendetesise ftojne te bëhen bashkë të gjithë aktorët e Shëndetesisë dhe Bukurise, për të demostruar se bashku nje nga detyrat dhe menyrat për të jetuar nje jëtë sa më të shendëtshme mbeshtetur mbi nje kulture sa me te mire shendetesore .

Eventi do te perfshije nje spekter te gjere qe fillon me kujdesin, menyrat si duhet reflektuar ky kujdes dhe deri ne orientimet e duhura qe do te jepen nga specialiste dhe eksperte te cilet do te jene prezente qofte me pajisje ashtu dhe me metodat e tyre me te avancuar qe ka arritur sot shkenca dhe teknologjia.

Ftohen te jene pjesemarres :
1. Qendrash Mjekësore;
2. Qendrash Spitalore;
3. Depo Farmaceutike;
4. Laburatore;
5. Klinika Estetike;
6. Dermokozmetoka;
7. Kozmetologjia;
8. Dietologjia;
9. Kozmetika
10. Organizata etj.
për të promovuar praktikat tradicionale dhe moderne të kujdesit shëndetësor dhe për të inkurajuar një përmirësim të vazhdueshëm në rezultatin e Shëndetit dhe Bukurise.

9 KREDITE FALAS Tirane
10 KREDITE FALAS Prishtine dt 25-26 Nentor
Nëse dëshironi të promovoni produktet tuaja që lidhen me shëndetin dhe bukurinë☀️
Goca e Cuna me ne fund zbritje te markave me te mira vetem ne dt 11-12-13 Teatri i Operes dhe baletit hapet per ju!

Rezervo hapësirën tënde duke dërguar një email tek event@cci.al

Share this post