Green Fest

Green Fest

Green Fest

Ne date 27-30 Tetor 2022 ne Sheshin “Skenderbej”, Bashkia Tirane dhe Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane, do te mbajten eventin me te rendesishem te vitit per Prodhuesit,Distributoret dhe Konsumatorin shqiptare “Green Fest – Shijo Produktet Lokale ”.
Ky eshte nje nder panairet me te frekuentuar nga konsumatoret Shqiptare,ku ishin pjesemarres 50 biznese te sektoreve te ndryshem dhe 200fermer.
“Green Fest-Shijo Produktet Lokale” është festa më madhe e biznesit shqipfolës, ku marrin pjesë një numër i madh i kompanive nga Kosova, Maqedonia dhe Shqipëria.

Share this post