Greece-Albania: Business Forum & B2B Meetings

Greece-Albania: Business Forum & B2B Meetings

Greece-Albania: Business Forum & B2B Meetings

Është firmosur sot marrëveshja dypalëshe mes Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë dhe Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë së Athinës.

Të pranishëm në firmosjen e kesaj marrëveshje kanë qënë Ministria e Financave dhe Ekonomisë znj.Delina Ibrahimaj dhe homologu i saj Grekë z.Adonis Georgiadis, zv. Ministria e Punëve të Jashtme të Shqipërisë znj.Megi Fino, zv.Ministër i Punëve të Jashtme të Republikës së Greqisë Z. Konstantinos Fragkoguannis, Znj. Mileva Meksi, drejtore e Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve dhe Z.Elias Eliades, drejtor I Industrisë së Promovimit të Investimeve, Logjistikës, Teknologjisë, Inovacionit të Ndërrmarrjeve në Greqi.

Firmosja e kësaj marrëveshje është shoqëruar nga një Forum Biznesi ndërmjet sipërmarrësve Grek dhe atyre nga Shqipëria ku kanë marë pjesë rreth 30 biznese.
Nga bizneset pritëse është shfaqur një interes shumë i lartë për te marë pjese ne kete forum dhe për të takuar bizneset Shqiptare për të eksploruar kështu mundësi konkrete bashkëshkpunimi mes Shqiperisë dhe Greqisë.

Share this post