CCIT Awards

CCIT Awards

CCIT Awards

?CCIT Awards, mbremja e cila kurorezon sipermarresit me te mire te vitit ne te gjitha fushat e biznesit ne Shqiperi, Kosove e Maqedoni. Per shkak te situates se krijuar ne javet e fundit, Dhoma e Tregtise dhe Industrise Tirane ka spostuar eventin festiv te fundvitit te planifikuara per muajin Dhjetor. Mbremja gala CCIT Awards do te zhvillohet ne 24 Janar 2020. Nderkaq ftojme te gjithe qytetaret te votojne kompanite e tyre te preferuara ne fushat e caktuara deri me 15 Janar ne link:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScY-m7BipJl87APo…/viewform…

Ne baze te votave te deritanishme te renditur si me te miret ne fushat ku ata operojne jane kompanite:

?️FUSHA shpk
?️Fafa Resort
?️AnnA Market
?️AlbKalustyan
?️Universiteti Europian i Tiranes
?️Koral Fish
?️RRONI FER
?️Palma
?️Ndërpro shpk
?️VARDAR DOLOMIT
?️GENERAL STEELWORK ASSEMBLY
?️KMK-Klinike Mjekesore Komuma e Parisit
?️Communication Progress
?️Diamond ?️Sigal Uniqa Group ?️Kredo Finance ?️ Megatek ?️Albamer ?️Dukat Water ?️Ambrella Swiss Bau ?️Dhermiu Olive Oil ?️Tre Vellezrit – Vera Lundra ?️ABKONS ?️Green Life ?️Gjirofarma ?️Pascucci

Share this post