Shitjet Garanci Nëpërmjet Ekipit

Data: 12-13 Nëntor 2019 Ora : 09:30-13:30 Çdokush që ka menaxhuar shitjet për një farë kohe mund të pranojë që ‘aftësia e shitsave varet shumë nga efektiviteti i linjës së parë të menaxherëve’. Megjithatë, kompanitë nuk zotërojnë një program të mirëfilltë se si të krijojnë apo zhvillojnë menaxherë e tyre të shitjes. Përkundrazi, shumëherë ato…

Tirana Business Matching, edicioni i II, 6 nëntor 2019

Tirana Business Matching vjen në edicionin e tij të dytë në Shqipëri, që organizohet nga DHTIT, si një aktivitet ndërkombëtar, me fokus në investimet e huaja direkte dhe partneritetet ndërmjet përfaqësuesve të biznesit të huaj dhe kompanive shqiptare. Me  6 Nëntor 2019, investitorë nga shumë vende të botës do të kenë mundësinë që  të prezantojnë…

Procedurat Tatimore në Republikën e Shqipërisë

Lektore: Mirjeta Emini Data: 21-22 Maj Ora : 9:30 – 13:30 OBJEKTIVI Objektivi i këtij trajnimi është prezantimi i pjesëmarrësve me pjesë kyçe të legjislacionit mbi Procedurat Tatimore në Shqipëri, zbatimi në praktikë i lidhur edhe problematikat që hasin më shpesh bizneset në aktivitetin e tyre. PERSHKRIMI I PROGRAMIT Programi do të mbështetet në ligjin…

Festivali Veror i Talenteve 2019

Festivali Veror i Talenteve  i organizuar nga Bashkia e Tiranës dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, do të zhvillohet për të 11-in vit radhazi nga data 30 maj deri në 2 qershor, pranë Pedonales në Tiranë. Eventi i vetëm dhe më i rëndësishëm për fëmijët, të cilët do të kenë mundësi të shpalosin talentin…

Festivali i Inovacionit vjen në Tiranë në datat 18-20 Shtator, 2018

Festivali i Inovacionit në Tiranë (Innovation Festival in Tirana), i pari i këtij lloji në rajonin tonë, përkon me Festivalin e Samitit Botëror të Torontos, Kanada, i projektuar si “Festivali i Botës së Ardhshme” organizuar nga Trend Hunter. Pse ky format? Globalizimi stimulon rritjen e konkurrencës. Në tregun global po dalin konkurrentë të rinj, por gjithashtu mundësi të mëdha për…