Z. JAKA pret në takim Ambasadorin Turk Z. Tayyar Kağan Atay. / Mr JAKA met Turkish Ambassador HE Mr. Tayyar Kağan Atay

Z. JAKA pret në takim Ambasadorin Turk Z. Tayyar Kağan Atay. / Mr JAKA met Turkish Ambassador HE Mr. Tayyar Kağan Atay

Z. JAKA pret në takim Ambasadorin Turk Z. Tayyar Kağan Atay. / Mr JAKA met Turkish Ambassador HE Mr. Tayyar Kağan Atay

Kryetari i Dhomës se Tregtisë dhe Industrisë Tiranë z. Jaka priti në takim Ambasadorin e Ri Turk në kuadër të prezantimit të kredencialeve shkëlqesinë e tij z.Tayyar Kağan Atay.

U diskutua gjatë rreth mundësive të bashkëpunimit midis dy vendeve si qëllim forcimin e mëtejshëm të marrëdhënieve dhe shkëmbimeve të sipërmarrësve nga të dyja vendet.

  1. Ambasador tha që Shqipëria me perspektivën e saj të fortë në BE ka potencial real ekonomik.
  2. JAKA u shpreh seforcimi i marrëdhënieve ekonomike midis dy vendeve, rritja e shkëmbimeve tregtare dhe investimet, promovimi i zhvillimit në aktivitetet e përbashkëta, misionet tregtare, forumet, konferencat, janë misioni i punës tonë të përbashkët me sipërmarrjen Turke.

Në përfundim të takimit u ra dakort që të organizohen më shumë takime bilaterale mes Turqisë dhe Shqipërisë, në rang institucional dhe sipërmarrësish.

Share this post