“Work & Study”, të gjitha datat dhe qytetet ku do të zhvillohet eventi

“Work & Study”, të gjitha datat dhe qytetet ku do të zhvillohet eventi

“Work & Study”, të gjitha datat dhe qytetet ku do të zhvillohet eventi

 

“Work & Study” vjen pranë jush këtë vit me një tur nëpër qytetet kryesore të Shqipërisë. Për të qenë sa më pranë jush, ky edicion është konceptuar si një event me një dimension të ri, ku ekspozitorët do të kenë kontaktin e drejtpërdrejtë me maturantët që duan të përcaktojnë të ardhmen e tyre dhe me punëkërkuesit gjithashtu.

Po ku do të zhvendoset këtë vit Panairi?

19 Maj në Vlorë

21 Maj në Shkodër

23 Maj në Korçë

28 Maj në Elbasan

29 Maj- 01 Qershor në Tiranë ku do të bashkohen edhe festimet e 1 Qershorit.

Për më tepër kontaktoni me organizatoren e eventit: Ornela Gaçe: ornela_gace@cci.al;

 

 

Share this post