Vizita e delgacionit Turk në DhTIT

Vizita e delgacionit Turk në DhTIT

Vizita e delgacionit Turk në DhTIT

Një delegacion biznesi Turk u prit sot nga kryetari z.Jaka, në ambjentet e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë.

Është e udhës tashmë që delegacionet e huaja të biznesit të zhvillojnë një vizitë në DhTIT, si dhoma më e madhe dhe operative në vend.

Në qëndër të diskutimit ishte organizimi i nje forumi te përbashkët për Ballkanin.

U vendos që të ngrihen dy grupe pune nga institucionet përkatëse në mënyrë që të organizojmë një agjendë të përbashkët.

Gjithashtu u planifikuan disa takime në Izmir dhe Stamboll në 3 mujorin e dytë të vitit.

Ky vit, 2023, shënon 100 vjetorin e marrëdhënieve diplomatike mes Shqipërisë dhe Turqisë.

Share this post