Vizita Door To Door ne kuader te Projektit EEN.

Vizita Door To Door ne kuader te Projektit EEN.

Vizita Door To Door ne kuader te Projektit EEN.

Stafi i Dhomes se Tregtise dhe Industrise, Tirane si partnere e projektit EEN (Enterprise Europe Network) ka zhvilluar vizita Door To Door ne biznese shqiptare, per t’iu dhene atyre mundesine e bashkepunimeve nderkombetare. Per te gjithe sipermarresit qe deshirojne te zhvillojne biznesin e tyre apo te rriten ne tregje te reja, projekti EEN eshte mundesia me e mire e ofruar pa asnje kosto shtese.

Nje nga bizneset e vizituara kete periudhe eshte Doni Fruits ne Lushnje. Nje nga pikat e grumbullimit me te medha na Ballkan, me synim kryesor eksportin e frutave dhe perimeve, Doni Fruits behet pjese e EEN per te zgjeruar akoma me shume aktivitetin e eksportit.

Share this post