Trajnimi në “Menaxhim Biznesi” dhe vizita e sipërmarrjeve shqiptare në Austri

Trajnimi në “Menaxhim Biznesi” dhe vizita e sipërmarrjeve shqiptare në Austri

Të gjitha bizneset që morën pjesë dhe ndoqën trajnimin shumë të suksesshëm në “Menaxhim Biznesi” me lektorë Austriakë pranë Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, patën mundësinë e një vizite në Vjenë, ku zhvilluan takime individuale me bizneset austriake.

Bizneset shqiptare, të cilat ishin në fushën e hotelerisë, BPO, shërbimeve, ndërtimit, agroturizmit, mjekësisë, prodhimit, fasonerisë etj., u pajisën me diplomë ndërkombëtare WIFI, lëshuar nga Dhoma Austriake e Ekonomisë dhe CCIT.

Këto takime u shfrytëzuan efektivisht për krijimin e partneritetit me bizneset austriake.
Nisur nga interesi i lartë dhe rezultatet frytdhënëse, ky projekt do të vazhdojë në periudhën Maj-Qershor, me përfaqësues të tjerë biznesi.

Ata që kërkojnë të përfitojnë nga kjo mundësi dhe duan të marrin më shumë informacion, kontaktoni në adresën e mëposhtme:

 

Ajsela Teli
Drejtuese e Trajnimeve
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë
Email: ajsela_teli@cci.al
Tel: 00355699712964

Share this post