Takimi i radhës ndërmjet partnerëve të projektit #Dynamob 2.0

Takimi i radhës ndërmjet partnerëve të projektit #Dynamob 2.0

Takimi i radhës ndërmjet partnerëve të projektit #Dynamob 2.0

Më 16 mars 2021, u mbajt takimi i radhës në Zoom për projektin DYNamob 2.0.

Ky takim u zhvillua në kuadër të prezantimit të “Integrated Action Plan” të këtij projekti një paketë kjo nën përgjegjësinë e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Tiranë.

Qëllimi i takimit ishte diskutimi mbi zbatimin e projektit, progresin e aktiviteteve dhe deliverables.

Ky aktivitet ishte një mundësi e mirë për të prezantuar dhe promovuar te gjitha paketat e përfunduara të projektit.

Hapësirë dhe vëmendje e veçantë iu dha DynApp që u prezantua nga LP.

U shpjeguan konceptet kryesore të këtij App i cili pritet të vihet në funksion sa më shpejt të jetë e mundur nga të gjithë partnerët e të gjitha vendeve. Për këtë App dhe mënyrën e përdorimit të saj do të zhvillohet një trajnim online nga kompania përgjegjëse për implementimin, ditën e enjte më datë 18 mars ora 15:00.

Shkëmbimi i mendimeve dhe komenteve karakterizuan dhe mbylljen e takimit.

Share this post